Win een cadeaupakket voor je kind!

Altijd al een leuk cadeaupakket voor uw kind gewild? Of een cadeaupakket voor het kindje van een familielid of vriend? Maak nu gratis kans op dit cadeaupakket waar u, en het kind dolgelukkig van zullen worden. U hoeft alleen uw gegevens in te vullen en een paar vragen te beantwoorden en dan maakt u automatisch kans op dit prachtige cadeaupakket ter waarde van € 450,-.

Dit cadeaupakket is geschikt voor kinderen van 0 tot en met 4 jaar, 4 tot en met 10 jaar en 10 tot en met 16 jaar. Voor de kinderen van 0 tot en met 4 jaar krijgt u bijvoorbeeld leuke knuffels of een buggy, voor de kinderen van 4 tot en met 10 jaar zal u bijvoorbeeld een leuke schooltas, autootje of misschien wel een leuke fiets en voor de kinderen van 10 tot en met 16 jaar maakt u onder andere kans op een playstation met spel of voor de dames leuke make-up met daarbij behorende make-up tas of voor de gehele familie een leuk bordspel.

Vul dus snel uw gegevens in en beantwoord de vragen en maak direct kans op dit geweldige gratis cadeaupakket ter waarde van € 450,-

 

Klik hier om kans te maken op een cadeaupakket


%d bloggers liken dit: