Meest gestelde vragen

Hoe komt het dat de producten gratis zijn
Bedrijven geven vaak gratis producten weg omdat ze promotie willen maken voor een product in de hoop dat je in de toekomst het product ook zal aanschaffen. Of ze willen een grotere naamsbekendheid krijgen zodat het bedrijf een groter marktaandeel krijgt.

Wanneer ontvang ik een gratis product?
De meeste producten worden binnen 2 รก 4 weken verstuurd. Dit duurt zolang omdat er vaak enkele duizenden aanvragen zijn. Het verwerken van de aanvragen kost eenmaal tijd. Ook zijn er veel producten die je al binnen 2 weken ontvangt.

Waarom heb ik het gratis product nog niet ontvangen?
Dit kan verschillende redenen hebben. Door enorme aanvraag wil het nog wel eens voorkomen dat het enige tijd duurt voordat je het product ontvangt. De voorraad is momenteel op en er moet gewacht worden op een nieuwe voorraad. Minder leuk, maar komt ook voor: op=op.

Om niks te missen kan je het beste elke dag op de website kijken, als je er als eerste bij bent heb je de meeste kans om het product te ontvangen.

Wat gebeurt er met mijn gegevens als ik een product aanvraag?
Bedrijven gebruiken gegevens verschillend. Om duidelijk te maken hoe er met jouw gegevens wordt omgegaan staat er bij elke link een privacy aanduiding. De meeste bedrijven gebruiken de gegevens alleen maar om het aangevraagde product toe te sturen en doen er verder dus niks mee. Meestal kan je ook aangeven of je nog verdere informatie wilt ontvangen. Voor meer informatie over de privacy aanduiding: klik hier

Wat moet ik doen als een link niet werk?
Het kan voorkomen dat een actie is afgelopen, een link niet meer werkt of de beschrijving niet meer klopt. Wij stellen het dan op prijs dat je dit doorgeeft, bij elke link staat rechtsonder een icoon (rondje met schuine streep). Door hier op te klikken maak je een melding van de fout. Wij controleren dan de link en passen deze dan aan.

Moet ik perse mijn telefoonnummer opgeven?
Wil je niet alles invullen in een formulier, bijvoorbeeld je telefoonnummer omdat je bang bent om gebeld te worden. Vul dan 10 nullen (000-0000000) of n.v.t. (niet van toepassing) in.

%d bloggers liken dit: